Over ons

Linkbuilding Vlaanderen is een whitelabel linkbuilding-service voor bureaus. We bieden backlinks van hoge kwaliteit uit een groot aantal industrieën met een doorlooptijd van minder dan 30 dagen. Of u nu een enkele koppeling of meerdere koppelingen nodig heeft, Link Building HQ helpt u graag verder.

Welke soorten linkbuilding-services moet u gebruiken?

Deze vraag garandeert een gedetailleerd antwoord dat voor verschillende soorten klanten kan verschillen. Onze digitale marketingexperts raden echter aan dat websites een voldoende aantal backlinks bouwen om relevant te blijven in hun specifieke branche. Uiteraard zal deze norm ook per branche verschillen.

Blogposts en gastposten vormen een belangrijk onderdeel van deze strategie. De white label dienstverlening van Link Building HQ sluit hier perfect op aan. Uw unieke strategie voor elke klant zal de frequentie van uw linkbuilding bepalen. We kunnen u helpen bij het definiëren en leveren van een volume dat voor u werkt. E-commercewebsites moeten bijvoorbeeld ruim op tijd backlinks van relevante uitgevers verdienen om het meeste uit het winkelseizoen voor de feestdagen te halen.

Wij bouwen links die ranken

Wij zijn trots op de kwaliteit van de links die we bouwen en de resultaten die we leveren aan onze klanten.

Elke link die wij leveren passeert onze strenge interne kwaliteitscontrole proces (volledige details hieronder) zodat u er zeker van kunt zijn dat u het volledige Linkbuilding Vlaanderen voordeel krijgt.

Laat ons gewoon uw doel zoekwoorden weten en wij doen de rest inclusief de ankertekst analyse van de concurrent.

Kwaliteitscontrole waarop u kunt vertrouwen

Werken met link building diensten is frustrerend, ik snap het. Er is absoluut nul kwaliteitscontrole en voor het grootste deel verkopen mensen gewoon berichten van gastpostnetwerken zonder normen.

Maar bij Linkbuilding Vlaanderen  nemen we kwaliteitscontrole serieus. Elke link wordt handmatig beoordeeld door een lid van ons team die het door onze interne 23 punten kwaliteitscontrole neemt om ervoor te zorgen dat u alleen links ontvangt die de naald verplaatsen.

Wat is linkbuilding en hoe werkt het?

Linkbuilding is een zoekmachine optimalisatie techniek die uw zoekmachine ranking verhoogt. Links zijn een van de primaire manieren waarop zoekmachine algoritmes de relevantie van een pagina bepalen. Het hebben van een goed aantal links naar een website geeft aan dat de inhoud daar waardevol is. Externe en interne links zorgen beide voor meer zichtbaarheid van uw website. Bovendien helpt linken Google en andere zoekmachines bij het crawlen van uw site.

Wat is belangrijk bij linkbuilding?

De factoren die bepalen hoe gunstig een specifieke link is voor uw ranking zijn onder andere:

Algemene populariteit: Populaire sites ontvangen meer externe links. Wikipedia komt voor veel onderwerpen bovenaan de zoekpagina’s te staan omdat zoveel websites ernaar linken.
Lokale populariteit: Lokale populariteit verwijst naar inkomende links die afkomstig zijn van vergelijkbare sites. Als u bijvoorbeeld een schoenenwinkel hebt en een populaire schoenenblog linkt ernaar, zullen zoekmachines meer aandacht besteden dan wanneer de link afkomstig is van een niet-verwante website.
Ankertekst: Wanneer iemand naar uw schoenenwinkel linkt met “schoenenwinkel” als ankertekst, geeft dit een signaal aan zoekmachines dat uw website een goede bron voor schoenen is. Maar als de anchor-tekst die bezoekers naar een pagina brengt te vaak dezelfde trefwoorden gebruikt, kunnen zoekmachines spammy tactieken gaan vermoeden.
Linkcontext: Links zijn waardevoller als de context direct verband houdt met het onderwerp van uw website. De overgang van de huidige pagina naar de pagina waarnaar gelinkt wordt, moet relatief naadloos zijn.
Waar de link vandaan komt: Links van gezaghebbende websites wegen zwaarder dan links van minder betrouwbare sites. Een link van het officiële blog van Google is bijvoorbeeld gezaghebbender dan een link van een persoonlijk blog op WordPress. Zoekmachines hebben methoden om spam en irrelevante inhoud te sorteren, en Google heeft een ranglijstsysteem dat individuele webpagina’s rangschikt op basis van hun reputatie.

Hoe werkt linkbuilding?

Er zijn in wezen twee manieren om links naar uw website te ontwikkelen: interne en externe. Externe links zijn moeilijker te verkrijgen omdat ze van andere websites komen. Beginnen met intern linken is gemakkelijk omdat u het helemaal zelf kunt bepalen. Het enige wat nodig is, is een beetje tijd en zorgvuldige planning om uw gebruik van interne links te vergroten en de SEO voor uw bedrijf te stimuleren.

Deep linking verwijst naar het proces van linken naar andere pagina’s dan alleen uw homepage of contactpagina. Elke pagina op uw website moet bereikbaar zijn via ten minste één tekstlink (1). Verhoog uw interne links door te linken naar relevante blogberichten en productpagina’s, in plaats van bezoekers alleen naar uw homepage te leiden.

Het onderhouden van een blog helpt de interne links te verhogen door u meer mogelijkheden te bieden om terug te linken naar specifieke producten of andere interne pagina’s. Vergeet ook niet te linken vanaf sociale mediaplatforms.

Om externe links te verkrijgen, is de beste strategie het creëren van uitstekende site-inhoud. U kunt ook contact opnemen met bloggers en andere beïnvloeders om te vragen of u kunt gastbloggen op hun sites. Neem nooit uw toevlucht tot zwarte hoed SEO-trucs, zoals betalen voor links (2). Deze werken averechts omdat de links afkomstig zijn van spammy websites.

.